To blog, or not to blog?

Kristine Ganz Flåtten

Jeg er politiker og stolt medlem av Arbeiderpartiet.

Jeg er kommunepartileder for Arbeiderpartiet, dingler innom styret i Vestfold og Telemark Arbeiderparti i ny og ne og er som oftest innkalt til kommunestyremøtene i Holmestrand. Jeg får være med på utrolig mye spennende via politikken, som lederutviklingsprogrammet til partiet sentralt. Jeg brenner for organisasjon og organisasjonsutvikling, er lidenskapelig opptatt av ledelseteori og er mest interessert i helsepolitikk. Høres ikke litt interessant ut, jeg vet, men det er en del saker og tema som dukker opp i hverdagen som likevel kan fenge. Håper jeg!

Når man legger til en uhelbredelig formidlingstrang, skrivekløe og ingen evne til å si «dette kan jeg ikke», ja da er blogg et naturlig valg.

So, here goes…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..